Mi is az autófóliázás?

Az autófóliázás a jármű színének megváltoztatására szolgáló eljárás. Magas öntapadó vinil lapok és nagyon jól képzett szakemberek segítségével a jármű színe megváltoztatható. Egy szakképzetlen szemmel a befejezett autófóliázás ugyanúgy néz ki, mint a kész festés. Lehet, hogy találkoztál már egy csomó autófóliázott járművel, de még csak nem is tudtad, hogy be van csomagolva.

autófólia

Ez nagyon csalóka mindenkinek, aki nem szakmabeli. Mindenkit érdekel miután tényleg elmagyarázzuk mi történik. Ez csak egy extra védelem az autónak. Ettől tényleg nem kell félnie senkinek. Hogy miért?

Tehát hogyan jött ez akkor?

A járművek fóliázása sokkal népszerűbb a kereskedelmi alkalmazásokban. Emlékszel arra, hogy SKY furgonok látják el az összes boltot. A TAXIK és a BUSZOK évek óta fóliázva vannak, de főleg hirdetési célok miatt. A hirdetési fólia is jó, mert pénzt termel a gépjármű tulajdonosának. Ez azonban nem minden esetben hoz profitot, mint anno az ILFERRO.

Az öntapadó Vinyl gépjármű grafikák amivel járműveket, autókat, buszokat, csónakokat is fóliáznak. Ezek már körülbelül évek óta, különböző méretben, színekben és minőségben történnek. Az autófóliázáshoz használt vinilnek magas színvonalúnak és csodálatosnak kell lennie.

Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos mértékben meg lehet feszíteni egy autó görbéi és kontúrok körül. A jó minőségű vinil nemcsak megnyúlik, hanem több évig is tökéletesen tapad. Az utolsó dolog, amit akarsz, a vinil levétele, és nem ragaszkodsz ahhoz a felülethez, amelyre alkalmazták.

autófólia és autófóliázás, épületfóliázás Budapest

autófólia autóüveg fóliázás autófóliázás árak

épületfóliázás

Az évek során az ügyfelek megkértek minket, hogy fóliázzuk be a személyautóikat, nem pedig furgonjaikat stb. Ez hatalmas előnyökkel jár az autó tulajdonosára nézve. A nyilvánvaló azonnali színváltozás mellett a folyamat csak 1-3 napot igényel a jármű méretétől és összetettségétől függően.

Önfejlesztés lépései

best down duvet

Franchise

vintage dekoráció

Best down comforter, best comfroters

konténer bérlés árak

konténer rendelés

szerszámgyártás

fröccsöntés

Belfry Group crunchbase

Belfry Group Talentuno

Belfry group insta

A folyamat nem károsítja az autók eredeti festését (kivéve, ha a festék már károsodott, pl. Kődarabok, hámló festék vagy lakk). Valójában a vinil megvédi az autók eredeti festését a kisebb forgácsoktól és karcolásoktól.

Több száz színben kaphatóak és valamint olyan speciális árnyalatok, mint Matt Black, Carbon Fiber, Pearl Effect színek. A vinilköteg bármikor eltávolítható, hogy visszaállítsák az autót az eredeti színére. Mindezt egy teljes festés költségének töredékéért lehet elvégezni.

Keresd fel a Joachim Folia üzletünket!