Az Életvezetési tanácsadó blogolása egyszerű lesz, ha ezeket a tippeket használja

életvezetési tanácsadó blogolás, az egyik legnagyobb eszközévé válik az emberek, akik a mai napig használják, hogy elősegítsék hangjukat vagy üzleti tevékenységüket, és néha mindkettőt. Ha érdekel az életvezetési tanácsadó blogolása, és mit kell kínálnia Önnek, akkor a helyes helyszínen van, nézze át ezt a cikket, és elnyeli a jelen információkat.

A címkék helyes használata. A címkék különböző kategóriákba sorolhatják be álláshelyeiket, amelyeket az olvasók kereshetnek. Minden hozzászólásnak két vagy három címkével kell rendelkeznie. Győződjön meg róla, hogy ugyanazt a szavakat használja a hasonló bejegyzésekhez (például "kerékpár" és "kerékpározás" címke), és ne adjon túl sok címkét a postafiókokhoz, mivel ez inkább a kategóriákat zavarja.

Hozzon létre egy bloglistát. A blogbejegyzés az Ön által értékesnek talált egyéb blogok listája. Egy ilyen lista létrehozása növeli a blog értékét az olvasók számára, mivel lehet, hogy olyan tartalmat találnak, amelyet nem találtak a blogjában. Ha a blogját marketing céljára használja, egy blogroll növeli a hitelességét a piacon.

Győződjön meg róla, hogy SEO-barát témákat, bővítményeket és sablonokat használ. Ez lehetővé teszi, hogy a blogja gyorsan betöltődjön. Minél gyorsabb a terhelés, annál több ember lesz hajlandó megnézni. Ha egy oldal hosszabb ideig töltődik, több mint valószínű, hogy a látogató csak bezárja az oldalt.

Az olvasók figyelmét a szövegblokkok csökkentésével tartsuk. Ha az olvasók nagy, folyamatos hosszúságú szöveget látnak, akkor képesek továbblépni. Ez megfélemlíti a nézők kényelmét és az olvasás egyszerűségét. Érdekesebb olvasásra számítanak, ha kis szemcseméreteket látnak, amelyek könnyedek a szemen.

Írja meg az írást és a tárgyakat, amiket az olvasótól kísért. Mindig szeretné, ha többet akarnak, és várjuk a következő hozzászólást. Ha ezt az idő 90% -át megteheti, sokan visszatérnek, hogy gyakran ellenőrizzék a blogját.

Szerelje fel az üzeneteit, így az olvasó egyszerűen beolvashatja őket, hogy elkapja a lényeget. A blogokat olvasók általában türelmetlen csomó. Ezek a lapok gyakorlatilag a fénysebesség mellett fordulnak elő. Ha szeretné megkapni az üzenetet, adjon nekik valamit, ami csak egy gyors szkenneléssel fog felfogni a figyelmüket.

Hagyja, hogy az olvasók megjegyzéseket tegyenek, és tudják, mit gondolnak arról, amit mondanak. Ez lehetővé teszi, hogy az olvasók aktívan részt vehessenek a blogodban, és lehetőséget adjanak velük kapcsolatok kialakítására. Ha az emberek úgy látják, hogy válaszolnak a megjegyzésekre, akkor a megjegyzések elolvasása után visszatérnek a választ.

Ahogyan ezt a cikk elejétől megtanultuk, az életvezetési tanácsadó blogolás az egyik legnagyobb eszköz, amelyet az emberek használnak az online jelenlét létrehozásához és létrehozásához. Győződjön meg róla, hogy létrehoz egy blogot, és nézze meg, hogy mennyire segít egy olyan közönség építésében, amelyet értékelni fog az elkövetkező években.