Fantasztikus tippek és technikák a meggyőző és sikeres webdizájnhoz

Több információt szeretne szerezni a webdizájnról, de ideje értékes, és nehéz lehet, hogy időt töltsön rajta. Használja ezt a tippeket annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan megismerje a webes tervezéssel kapcsolatos nagyszerű ismereteket, és hogyan kell azokat a sikerhez felhasználni.

A JavaScript használatával egyéni betűtípust szerepeltethet weboldalain. Az olyan könyvtárak, mint a Typekit és a Google Web Fonts, megkönnyítik az ezoterikus betűkészletek weboldalon történő felvételét, még akkor is, ha a legtöbb látogató nem rendelkezik ezekkel a betűkészletekkel a számítógépükön. Úgy működik, hogy magát a betűtípust beágyazza a JavaScript-be, így az ügyfél képes dekódolni azt menet közben.

A látogatók élvezni fogják az Ön webhelyét, ha könnyen navigálhatnak rajta. Könnyen megtalálható és jól megjeleníthető linkekkel kell rendelkeznie. A navigációs menü segít a látogatóknak pontosan megtalálni azt is, amit keresnek. Győződjön meg arról, hogy a webhely minden oldalán van egy link a webhely kezdőlapjára, hogy a látogatók könnyen visszatérhessenek az Ön webhelyének főoldalára.

Tartalmaz egy egyszerű módszert a látogatók számára a webhely tartalmának keresésére. Ha az emberek valami konkrétra látogatnak meg a webhelyén, akkor keresési mezőt keresnek. Ha ez a lehetőség nem érhető el, akkor elhagyhatja a webhelyet, amely lehetővé teszi a keresést. Általában a keresőmező beillesztésének legjobb helye a jobb felső sarokban van, mivel itt keresik a legtöbb látogató.

Ne kényszerítse a felhasználókat furcsa BHO-k telepítésére. Sok tech-hozzáértő felhasználó nem fogja megtenni. A gyakori bűnelkövetők között vannak szokatlan videolejátszók, képnézegetők és interaktív játékok platformjai. A legtöbb szokásos használat esetén létezik egy megbízható plugin, például a Windows Media Player vagy akár a Flash), amely mindent megtesz anélkül, hogy elvonja a felhasználókat.

Helyezze be a webhelytérképet a webhelyén. A webhelytérképek több célt szolgálnak. Először is, megkönnyítik a navigációt az Ön webhelyén a látogatók számára. Másodszor, a nagy keresőmotorok felhasználhatják az egész webhely indexálására. Ez azt jelenti, hogy javul a keresőmotor optimalizálása, és webhelye nagyobb expozíciót kap, így nagyobb profitszerzési potenciált jelent.

Van egy webhelytérkép. Ezek hasznosak az ügyfelek és a keresőmotorok számára, mivel részletes áttekintést nyújtanak a teljes webhelyről. Útmutató lehet a nézők számára, akik a webhely egy bizonyos részét keresik, és lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse annak szerkezetét és elrendezését.

Ha azt akarja, hogy a webhely látogatói minél több időt töltsenek a webhelyén, tegye a szöveget könnyen olvashatóvá. Az egyik leggyakoribb tervezési hiba a mintákkal vagy sötét színekkel ellátott grafikus háttér használata; kombinálja ezt ugyanolyan sötét szöveggel, és van egy recept a katasztrófára. Ha a szöveg nem világos és könnyen olvasható, akkor az Ön webhelye nem lesz sikeres.

Távolítsa el a felbukkanó ablakokat a webhely minden oldaláról, hogy felhasználóbarát élményt nyújtson. A felbukkanó ablakok zavarhatják az ügyfeleit, és a navigálás során elvonhatja őket. Minden felugró ablak, amelyet a webhely látogatói elé dob, növeli annak valószínűségét, hogy csalódással elhagyja webhelyét. Ha egyszer távoznak, nagyon valószínűtlen, hogy visszatérnek.

Győződjön meg arról, hogy minden könnyen megtalálható webhelyén. Komolyan gondolkodjon azon, hogy a webhelyén mindent elrendezzen. Amikor a tartalmat véletlenszerűen dobják el az Ön webhelyén, kevés gondolkodással az elrendezésre, akkor nehezebbé teszik a dolgokat azon emberek számára, akiknek webhelye használata biztosítja az online sikert - a webhely látogatói.

Összefoglalva: a webdizájn olyan dolgok, amelyekről többet szeretne megtudni, de gyakran azt tapasztalja, hogy nem fordít időt erre a célra. Mint korábban említettük, éppen elolvasta a legjobb tippeket, amelyeket könnyen emészthető formátumban szerveztek. Használja ezt a szakértői tanácsot, és légy nagyszerű webdesignőr.