Legyél iPhone szakértővel ezekre a tippekre

Ha van egy iPhone, akkor tudja, hogy mennyi erőmű lehet. Az iPhone az egyik legjobb okostelefon, és sok funkcióval rendelkezik. A rendelkezésre álló összes funkció használatához rengeteg ismeretre van szükség, és ezekről a funkciókról bővebb információt talál a cikkben.

A billentyűzet aktiválása előtt forgassa el az iPhone-t vízszintesen. Ez megnöveli a billentyűzet méretét, így könnyebb a gépelés. Ez különösen akkor hasznos, ha problémája van a kis képernyőn vagy nagyon nagy ujjaival. Ez időt és frusztrációt takaríthat meg a helytelenül írt szavakkal vagy az automatikus javítások hibáival.

Egyszerű módja annak, hogy képet készítsen a telefon aktuális képernyőjéről? Próbáld ezt! Nyomja meg egyszerre az otthoni és az alvó gombokat, és várja meg, amíg a fényképezőgép rákattint. Ezután menj át a mentett fotóidra. Látnia kell a képét a mappában.

Ha aggódik az iPhone elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-jét használja a telefon helyének megkereséséhez. Ezután elkezdheti csengni (úgy, hogy megtalálható legyen, ha a közelben van), vagy ha lopott, zárolhatja és törölheti a telefon adatait.

Egy hasznos alkalmazás lehetővé teszi a fájlok iPhone-ra való feltöltését és mentését. Könnyedén feltölthet különféle multimédiás fájlokat az iPhone készülékére. Mindössze annyit kell tennie, hogy megszerezze ezt a zenét, hogy csatlakoztassa iPhone készülékét egy laptophoz vagy asztali számítógéphez.

Még akkor is, ha nem tervezi az iPhone használatát egy ideig, halott akkumulátorral kell tárolni. Hagyja, hogy a telefon teljesen feltöltődjön minden alkalommal, amikor a töltőre kerül, ahelyett, hogy elengedné. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy hátrányosan befolyásolja az akkumulátor kémiai összetételét, esetleg károsíthatja a telefont.

Keressen az iPhone App Store alkalmazás alkalmazáslistájából, hogy különböző típusú funkciókat adjon hozzá a telefonhoz, amelyek hasznosak és praktikusak. Több millió alkalmazás közül lehet választani, amelyek segíthetnek az iPhone élményének egyediebbé és szórakoztatóbbá tételében, mint amit egy tipikus telefonról kapna.

A weboldalak böngészése során az egyik ujjal vagy két ujjal való görgetés egy lehetőség. Az egyik ujj lehetővé teszi, hogy az oldaldobozonként mozogjon. Használja két ujját az egész oldal görgetéséhez.

Ha az iPhone iOS4-et használ, akkor azt vezeték nélküli útválasztóként használhatja. Először nyissa meg az Általános beállításokat, majd keresse meg a Hálózat gombot. Ezen a képernyőn egyszerűen érintse meg a Személyes hotspot beállítása lehetőséget. Megkérjük, hogy a szolgáltató megerősítse a változást. Most csatlakoztathatja iPodját, számítógépét vagy más készülékét az iPhone vezeték nélküli kapcsolatához.

Amint azt a bevezetőben már említettük, az iPhone az egyik legerősebb csomagolású telefon, amely megvásárolható. A telefonnak olyan sok lehetősége van, hogy mindent beprogramozott és beépített, de mindezeket a képességeket ki kell használnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.