Nézze meg ezeket a nagyszerű utólagos vízszigetelés és falszigetelés-tippeket

A hirtelen vagy folyamatban lévő utólagos vízszigetelés és falszigetelés-problémák károsíthatják otthonát és a holmiját. A következő cikk számos tippet és trükköt nyújt Önnek a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-problémák megoldására.

A utólagos vízszigetelés és falszigetelés-projekt megkezdése előtt húzza meg az összes könnyen megközelíthető csövet. Különösen akkor, ha a csövek számos hangos dörömbölést adnak, mivel ez egyértelmű jele annak, hogy a vonal mentén laza csövek vannak. Ez is jó ötlet abban az esetben, ha akadály van, így a felszabaduló túlnyomás nem szakítja meg a laza csövet.

Ellenőrizze, hogy a mosdók milyen jól öblítenek. Ha a fogantyúval kell játszani annak érdekében, hogy a víz folyamatosan ne folyjon, vagy ha öblítéshez többször kell tartani, akkor a tartály egyes részeit ki kell váltania. Ez nem drága, és segíthet csökkenteni a havi vízszámláját. Ez azt is jelentheti, hogy elkerülheti az öblítőrendszer zavarát, amikor látogatói vannak!

Ne használjon kemény tisztítószereket a WC-jén, mint például a tartályba eső tisztító fülek. Amikor ezek a fülek majdnem teljesen feloldódnak, a fülből hátralévő részek kimosódnak a tálba. Ekkor eltömődhetnek a WC-nyílások lyukak, megakadályozva a WC-t a megfelelő öblítésből. Hónapokig is eltarthat, amíg ez a törmelék befejeződik ezekben a lyukakban.

Telepítse a szitafogókat vagy a lefolyó burkolatait minden mosogatójára és kádcsatornajára. A legtöbb otthoni utólagos vízszigetelés és falszigetelés-hívás eltömődött csövekről szól. Ezeket a törmelék, különösen a haj okozhatja, a csatornák lemosása. A csapda behelyezése azt jelenti, hogy megtisztíthatja a törmeléket, mielőtt a csövekbe kerülne.

Ha narancssárga vagy rózsaszín foltokat észlel a fürdőszobában, ennek oka a vízben lévő vas. Ezt a vízlágyítóval javíthatják, amelyet meg lehet vásárolni egy üzletben, vagy ha valaki jön otthonába, és kijavítja.

Folytasson hideg vizet a szemétgyűjtőn. A hideg víz segíti a pengék éles tartását, és sokkal simábbá teszi a lerakást. Kerülje a forró víz használatát, mivel ez cseppfolyósítja a zsírt, mert az felhalmozódhat a csatornába és elzárhatja a csöveket.

A csövek télen a fagyok elkerülésének egyik módja a házban lévő szekrényajtók nyitva tartása. Ez biztosíthatja, hogy megfelelő hőmennyiséget kapjanak a melegentartáshoz. Gondoskodjon róla, hogy a tömlő kívülről lekapcsoljon, és folytasson kevés vizet, hogy megtisztítsa a csöveket a kifelé maradó vizekből.

Ha a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelés furcsán zajt ad, akkor elveszítettél valamit, amelyet „légpárnának” hívnak. Ennek újra bekapcsolásához el kell kapcsolnia a fő vízellátást. Vezesse a ház összes csapját, majd kapcsolja be a fő vízellátást. Ennek kellene mindennek jobban hangzania.

A megelőzés pénzt takarít meg a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-számlákban. A utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelők elvégzik a legtöbb javítást az eltömődött csatornák esetében. Az egyik fő dolog, amely az alvadást okozza, a zsír. Idővel felépül. Segítheti a zsír felhalmozódását, ha olyan terméket keres a piacon, amely megtisztítja a zsírt.

A stressz és a költségek kiküszöbölhetők a fő utólagos vízszigetelés és falszigetelés-problémákból, ha foglalkoznak a problémákkal, miközben ezek még kicsik. Ez egyszerűen kutatásokat és egyes esetekben szakmai tanácsokat igényel arról, hogy mit kell tenni, és hogyan lehet helyrehozni a problémát. Csináld magadnak az okos dolgot, és alkalmazd az ebben a cikkben szereplő javaslatokat a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-problémák kijavításához.