Teendők és tiltások listája az online vásárlók számára

Utálod a tömegeket? Utálsz sorban állni? Nem szereted a tömeget? Ha ezek közül bármelyikre igennel válaszolt, a megoldás az online vásárlás. Az online vásárlás lehetővé teszi, hogy gond nélkül megszerezze a szükséges dolgokat. A következő cikk trükköket és tippeket tartalmaz, amelyeket minden online vásárlónak tudnia kell.

Soha ne próbáljon közvetlenül olyan linkről vásárolni, amelyet valaki e-mailben küldött Önnek, kivéve, ha az egy széles körben ismert és elismert webhely, például az Amazon.com. Túl sok fogyasztót csalnak meg a megkérdőjelezhető e-mailekben található hiperhivatkozások révén. Keresse fel a levélben említett webhely URL-jét, ahelyett, hogy https://lampone.hu/magára a linkre kattintana.

Mielőtt új online kereskedőtől vásárolna, kutasson utána. Tekintse meg más ügyfelek online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan tételeket, mint például az ügyfélszolgálat, a szállítás és a vásárlás általános élménye. Azt is ellenőrizheti a BBB-nél, hogy van-e vitája, és hogy a vitákat szakszerűen megoldották-e. Próbálja felvenni a kapcsolatot a céggel e-mailben és telefonszámon keresztül, ha azt közzéteszik, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárolna.

international seo expert
szőnyegtisztítás
Polikarbonát terasztető
Autó töltő
Bitcoin Wallet
Plasztikai sebészet

Ha egy nagyszerű terméket talál kedvenc webhelyén, keresse meg a keresőben, mielőtt megvásárolná. Jegyezze fel a modellszámot vagy a márkát, és gyorsan keressen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy máshonnan nem tudja olcsóbban beszerezni. Talán megtakaríthat néhány dollárt így.

Nincs ok az SSN megadására online vásárláskor. Egyetlen webhely sem indokolja, hogy szüksége legyen erre az információra a vásárlás befejezéséhez. Ha kérnek rá, akkor átvernek. Ha ez megtörténik, ne adja ki az információt, és keressen egy másik, jó hírű webhelyet.

Legyen tisztában a mobileszközével történő online vásárlás veszélyeivel. Bár számos okból kényelmes, személyes adatait fokozottan veszélyezteti a lehallgatás. A nyilvános wi-fi és a rövidített URL-ek sokkal könnyebben elérhetők, mint a hagyományos otthoni számítástechnikával, ezért mentse el a vásárlási javítást a legbiztonságosabb körülmények érdekében.

Az internetes vásárlás során mindig próbálja meg szem előtt tartani a szállítási árat. Számos webhely ingyenes kiszállítást kínál bizonyos összeg feletti rendelések esetén. Abban az esetben, ha fizetnie kell a szállítási költséget, győződjön meg arról, hogy az belefér a költségvetésébe, miután mindent hozzáadott a kosarához. A teli kosár csak azért, hogy megtudja, nem engedheti meg magának a szállítást, soha nem szórakoztató élmény.

Legyen óvatos, mely webhelyeket pártolja. Nehéz megállapítani, hogy melyik van fent és melyik nem, de van néhány nyom. Ha a címnek nincs értelme, vagy ha a design rossznak tűnik, menjen egy másik webhelyre. Ezenkívül, ha egy csomó felugró ablak kezd megjelenni, zárja be őket, és lépjen tovább.

Ha online vásárol, győződjön meg arról, hogy minden vásárlásról nyilvántartást vezet. Ha a cég visszaigazoló e-mailt küld, ne törölje, csak mentse el. Soha ne törölje vagy dobja ki az üzlettel folytatott kommunikációját. A legtöbb e-mail szolgáltató lehetővé teszi több ezer üzenet mentését, így egy vagy két levél nem foglal túl sok helyet.

Kiemelt Partnereink:

Minőségi beltéri ajtók
BB ablak
BB beltéri ajtó
Budapest nyílászáró
konyhabútorok
autómentő Gyöngyös
Security Guards
Mellnagyobbítás
ingatlan adásvételi ügyvéd
Használt ruha
Playpen balls, euro balls
kárpittisztitas.hu tisztítás
Szalagfűrész
Vízvezeték szerelő
Motivators motiváció
Plasztikai sebészek
Kolejanisz iroda
Nyílászáró ár
Hörmann garázskapuk
Szonyegtisztitas.hu
Szendvicspanel
Pasarét Klinika lézeres zsírleszívás

Nézz körül az online vásárlási klubokban. Az olyan webhelyek, mint az ebates.com, óriási ajánlatokat kínálnak. Nem csak a különböző webhelyeken folyó értékesítésekről értesülhet, hanem a vásárlás bizonyos százalékát fizetik, ha ezeken a webhelyeken vásárol. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy négyhavonta bónusz csekket kapjon, és megszerezze a szükséges dolgokat.

Most, hogy többet tud róla, kényelmesnek kell lennie az online vásárlás során. Az idő múlásával egyre jobban élvezni fogja ezt a kényelmes vásárlási módot. Ha egyszer letette, valószínűleg nem vesztegeti az idejét azzal, hogy többet elmegy a bevásárlóközpontba. Élvezze minden előnyét, amit kínál.